To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them. Read more.

CV Apartment

The building has undergone several changes and renovations over time. The original layout presented two distinct volumes which are now related by a connection made of structural glass.
Archiplan
’s project fully preserves the internal layout and marks the internal and external spaces, including elements of different scales, in order to redefine the hierarchies and the itineraries.

The furnishing elements, which are introduced in the living space, are configured as elemental textured volumes able to articulate the space, while the finishing of the walls and floors become material and sensual.

The children’s sleeping space is run as a big elementary volume, where are introduced furniture elements of big scale with a non-Euclidean geometry, which create fluid path through the bigger and regular space system.
For further information please visit www.archiplanstudio.com.

PROJECT CV Apartment
ARCHITECTS Archiplanstudio
LOCATION Mantova, Italy
PHOTO Giuseppe Gradella