To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them. Read more.

Sushi Club

Sushi Club is the Asian Dining brand to which Maurizio Lai has given shape and expression, defining its formula and style: architecture and design come together in a seductive and charged language, far from aesthetic minimalism.
The restaurant is spread over an area of 430 square meters, divided in two main spaces: a dining room distributed on two levels and a large glazed and climatized winter garden, the result of an expansion of the initial volume.

The Design Concept identifies the two environments, the first more built and elaborate, the second more harmonious and open.
The layering of the side-lit glass partitions and the play of irregular volumes of the ceiling, combine to fragment the space, generating a labyrinth of environments that visually interact with each other.
On the ground, the stoneware floor, with large marble-effect slabs.

Multiple declinations of glass and its constructive applications alternate in the profusion of custom-designed and made-to-measure fittings: laminated glass work, smoked mirror, bronzed crystal with stopsol treatment, among other features, come to life through a skilful play of lights, incorporated into the fittings.
For further information, please visit www.laistudio.com.

PROJECT Sushi Club
ARCHITECTS Lai Studio – Maurizio Lai Architects
LOCATION Castellanza (Va), Italy
YEAR 2020
LEAD DESIGNER Maurizio Lai
PHOTO Andrea Martiradonna