To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them. Read more.

SBS Consulenza Tributaria e Societaria

The property is located in the center of the “City” of the city of Lecce, in the heart of the productive and professional part. The property has an area of 260 square metres within which 12 professional units are divided. The intervention involved a complete renovation of the entire property, with a re-mapping of the interior spaces and the total refurbishment of the systems as well as finishes such as light oak parquet flooring, fixtures and furnishings.

The design dynamics have seen this property put at the forefront of the contexts. The intent was to get out of anonymity by placing the Bianco-Stefanazzi Studio as a place and production space with a strong professional identity. The designs, the logo and the cultural sign are elements of recognition that determine and transmit a strong corporate culture.

The wise contribution of companies operating in the regional and national territory have made this result possible: Sivalli carpentry in San Cesario of Lecce for wooden works and furnishings, Platinum Concept company of Villa Convento in Lecce, for all the works and wallpapers.
For further information please visit www.archmassimoaccoto.it.

PROJECT SBS Consulenza Tributaria e Societaria
ARCHITECTS Massimo Accoto Architetto
LOCATION Lecce, Italy
YEAR 2019
LEAD DESIGNER Massimo Accoto
PHOTO Carlo Serafini, Alberto Alfieri