To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them. Read more.

PJewelry

Fabio Baratto and Concetta Tavoletta propose their vision of the shop space as a place to be wrapped and reinterpreted according to the new needs of the contemporary.
Through a reinterpretation of the boiserie theme, they aim to alter tradition; the walls are wrapped in a ribbon made up of triangular strips in technicolor shades of acid yellow, burgundy and orange up to pure white.

The jewels are displayed in backlit hexagons that fit into the slatted system where luminous tongues cut through the boiserie that envelops the vaulted rooms.
Lighting is ensured through suspended luminous tubes that geometrize the light in a uniform way. The vaults remain white, an ethereal symbol of the power of the form that envelops without the need for emphasis.

The project is a story of the Neapolitan “room in room” marked by color and material between rewriting and tradition.
For further information please visit www.btarchitetti.com.

PROJECT Pjewelry
ARCHITECTS BTArchitetti
LOCATION Naples, Italy
YEAR 2019
LEAD DESIGNERS Fabio Baratto, Concetta Tavoletta
PHOTO Mario Ferrara