To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them. Read more.

La Résidence

Studio Stefano Boeri Interiors has created La Résidence, a new, modern space surrounded by greenery, in which the interior blends with the exterior between the flat and the terrace. In these places the vegetation becomes the undisputed protagonist of the project. The flat, located on the top floor of an aristocratic building, and characterised by a typically Milanese style, has a living area which can be joined by a dining room and a hideaway kitchen, which lends itself to gourmet and show-cooking moments.

A system of sliding panels makes the spaces versatile, while the furnishings are removable, to make the spaces adaptable to the busy agenda of events linked to the Maison Cartier and a calendar full of cultural encounters.

Masterclasses, concerts, meetings of young talents, conversations, exhibitions and art appointments, updates on the Maison’s projects will be welcomed in the “Résidence”, to remain in the hearts of those who will be present. The new space has transformed the previous private floor into a magnificent area that enhances and authenticates Italian-French hospitality to that beau monde that passes through Milan.
For more information visit www.stefanoboerinteriors.com.

CREDITS

PROJECT: La Résidence
STUDIO: Stefano Boeri Interiors
YEAR: 2022
PLACE: Milan
PHOTO: © Studio Stefano Boeri Interiors